Sairastuin 41- vuotiaana ärhäkkään ja laajalle levinneeseen rintasyöpään. Elinaikaa minulle annettiin tuolloin n. 6kk. Tahto jatkaa elämistä sai kuitenkin uskomaan tulevaisuuteen. Kun kaiken lisäksi elämän peruspilarit kaatuivat , perhe hajosi, työpaikalta irtisanottiin ja parisuhde mureni, oli aika vaihtaa suuntaa. Eräänä kuulaana syysaamuna, ajaessani muuttokuormaani uuteen elämääni, eteeni ilmestyi sateenkaari. Ajaessani läpi tuon ihmeellisen ilmestymän tiesin, että tästä alkaisi uusi ja parempi aika. 

 

 

 

Hetkessä Kaikki muuttuu

Hetkessä kaikki muuttuu-runokirja  on syntynyt kulkiessani hoitopolkuani. Sen päähenkilönä on levinnyt rintasyöpä Carcinoma ductale gradus 3 T2N1. Runoissa käsitellään kuolemaa, sen pelkoa, unettomuutta ja sitä miten elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Positiivisen ajattelun luomalla energialla olen elänyt yhteiseloa syöpäni kanssa jo yli 5 vuotta.Toivon että kirja toimii apuna vakavasti sairastuneille ja heidän läheisilleen, antaa toivoa pimeimpiin hetkiin ja luo uskoa parempaan tulevaisuuteen.

Kun elämä yht’äkkiä muuttuu turvallisten rutiinien vaihtuessa epätietoisuuteen tulevasta, on pysähdyttävä etsimään uutta suuntaa. Tappio voi kääntyä voitoksi, suru kauniiksi iloksi.
 
Hetkessä kaikki voi muuttua.

Osta Nyt

Yhteystiedot