Lakeland Karelia Oy

KESÄLAHTI

Meistä

Lakeland Karelia Oy on hyvinvoinnin ja matkailun palveluyritys Pohjois-Karjalan eteläkärjessä, Kesälahden pitäjässä Kiteellä. Toimimme Kesälahdlta käsin noin 100 kilometrin säteellä. Vesistö on Saimaa ja siihen kuuluvia alueemme järviä ovat huikean kirkasvetinen Puruvesi, mielenkiintoinen Karjalan Pyhäjärvi ja Orivesi. 


Mitä Teemme?

Tarjoamme pienryhmille ympäri vuoden erilaisia elämyksiä Karjalan erämailla ja järvien jäillä. Kesäaikaan järjestämme opastettuja metsä-, pyöräily- ja melontaretkiä ja talvisin luontoretkiä potkukelkoilla, kicksparkeilla, luistimilla ja lumikengillä.

Tilauksesta pystymme järjestämään nuottakalastusta kesällä tai talvella ammattikalastajien tai asiantuntijoiden kanssa, Puruvesi-risteilyitä, saunaelämyksiä, avantouintia jne.

 

 

 

Sauna- ja juhlatilavuokraus

Koe aito karjalainen saunaelämys. Esimerkiksi isoisän itsensä suunnittelema ja veistämä, turvakattoinen savusauna sijaitsee aivan Puruveden rannalla. Lempeät löylyt, hieno terassi, kirkkaat uimavedet, auringonlasku hellii mieltä ja vartaloa. Tai puulämmitteinen sauna keskellä Karjalan Pyhäjärveä Sarvisalossa. Saunailtoina laitetaan tulet ja valmistetaan eväät grillissä tai avotulella.

Majoitus

Mökkimajoitus järven rannalta vai metsän tai pellon viereltä? Erilaisiin tarpeisiin erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Mökkivuokraajat saavat meidän kauttamme palveluita, joilla alueen helmet tulevat esiin. Kotisivuillamme on alueen tapahtumakalenteri, hyvä tietää -osiot, harrastevälinevuokraamon tarjonta ja lomaemäntämme auttavat kaikessa vieraamme lomaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme on aina auki. 

Harrastevälinevuokraamo

Lakeland Karelia vuokraa vuokraa harrastevälineitä ja meillä on Vuokraamo Kesälahden keskustan monipuolisessa Monimestan rauta- ja sekatavarakaupassa, Kesälahdentie 37 (Kesälahti/Kitee). Lisäksi pyörillä liikkuva vuokraamomme tuo kaluston tarvittaessa luoksesi.

Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille

Räätälöimme yrityksille erilaisia yritystapahtumia, henkilökunnan virkistysiltoja tai -päiviä ja toimintaa, jolla tuetaan työhyvinvointia.


Palvelut ja Tuotteet verkossa

Aktiviteetit/elämykset/hyvinvointi
Majoitus
Sauna- ja juhlatilavuokraus
Harrastevälinevuokraamo
Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille
Kesälahden Melojat

No posts found!

Ulkoilu ja liikunta on meille mielen ja vartalon hyvinvointia. Rentoutuminen, luonnosta nauttiminen, puhdas lähiruoka, sauna, pulahdus järveen tai avantoon täydentävät luontokokemuksen. 

Ota Yhteyttä

Kysy tarjousta tai lisätietoja, lähetä viestiä muuten vain: