West Bali Villas
Umasari Resort

&
Balin Ystävät-Friends of Bali ry

Meistä

West Bali Villas – Umasari Resort  tarjoaa upean näköalan yli Negaran kaupungin Intian valtamerelle ja  Jaavan saarelle auringonnoususta aina pimeään iltaan saakka.  Voit nähdä, tuntea ja maistaa todellisen trooppisen paratiisin apunasi paikallinen, sydämellinen henkilökuntamme. Mukava majoitus turvallisessa ja auttavaisessa kyläympäristössä ilman kiirettä ja hälinää on unohtumaton, rentouttava ja voimaannuttava kokemus, jonka muistaa läpi elämän.

 

Yhteistyössä kyläyhteisön kanssa

Umasari Resortin ylläpidosta ja vieraidemme viihtyvyydestä vastaa paikallinen kylän väestö, joka on koulutettu tehtäviin. Tärkeä osa toimintaamme on jo vuodesta 2010 ollut paikallisen yhteisön tukeminen ja heidän elinmahdollisuuksiensa vahvistaminen yhteistyössä paikalisten viranomaisten ja kylähallinnon kanssa. Yhteistyökumppanimme on pieni mikkeliläinen yhdistys Balin ystävät-Friends od Bali ry, jonka keräysvaroilla on tuettu kylän kehittämistä vuosien varrella. Myös näin korona-ajan haasteista selviämisessä. 

 

Kuvassa naapurimme Komang ja Nanyok, jotka ovat olleet osa henkilökuntaamme jo kymmenen vuoden ajan.

Välitämme ympäristöstämme. Trash Hero -kampanja ja nuorten kyläympäristössä toteuttamat siivoustalkoot ovat auttaneet vähentämään ympäristön muovijätteen määrää merkittävästi alueellamme.

Tutustu Balin ystävien toimintaan ja liity tukijoiden joukkoon!

Varaukset

Tiedustele majoitusta kotisivullamme

Vuonna2020 Balin Ystävät auttaa kierrätyksen tehostamisessa ja organisoinnissa, ja tukee vähäosaisia perheitä selviämään koronaviruksen aiheuttamista taloudellisista haasteista.

ida bagus komang suteja

Ota Yhteyttä