Porukassa Onnistut

Yhteistyötä

Kauppaa

Uuden oppimista

Täytä ja lähetä oheinen lomake,  saat sähköpostiin vahvistuksen rekisteröitymisestä mukaan Porukkaan. Käytössäsi on 30 päivän maksuton koejakso, jonka aikana voit päättää haluatko jatkaa maksullisella paketilla. Maksuton käyttäjä -jäsenyys  pysyy voimassa halutessasi.

Katso Tarkemmat ohjeet  ja tutustu Porukan toimintatapoihin. 

Rekisteröinti

Käyttäjänimi*

Sähköposti*

Etunimi

Sukunimi

Kaupan Nimi*

https://ideavire.fi/kauppa/[sinun_kauppasi]

Osoite 1*

Osoite 2

Maa*

Kaupunki

Osavaltio/ Maakunta

Postinumero*

Kaupan Puhelin*

Tuotteet/ Palvelut*

Tuoteryhmät, joihin haluat esille*

Salasana*

Vahvista salasana*

* Hyväksy  Tilaus- ja Toimitusehdot

UKK

Useimmin kysytyt kysymykset

Perusjäsenyys maksaa 20 eur vuodessa, ja sillä saa oikeuden käyttää vapaasti jäsensivuston tukipalveluja.  Noviisi -paketti maksaa 50 eur vuodessa, ja edellisen lisäksi sillä saa enintään 10 tuotteen verkkokaupan Porukan yhteiskauppaan, tai vaihtoehtoisesti oikeuden osallistua maksutta valitsemalleen verkkosivukurssille. 

Verkkokauppamyynnistä peritään 5% provisio, jolla katetaan maksunvälittäjän ja pankin perimät kulut.

Markkinoinnin kampanjat suunnitellaan yhdessä jäsenten kanssa, ja ne toteutetaan pääsääntöisesti jäsenten omalla, aitoa tekemistä esittelevällä materiaalilla, kuten Facebook- postauksilla, lyhyillä videoilla ja blogiteksteillä. Tapahtumia, blogeja ja muuta markkinointimateriaalia sivuille voidaan jakaa maksutta.

Tukipalveluja kehitetään sivustolle kaiken aikaa lisää. Yhteistyövälineinä jäsenillä on käytössä etätapaamiset ja olosuhteiden salliessa myös yhteiset kokoontumiset. Porukan Whatsapp, sähköposti ja Foorumi auttavat miettimään asioita yhdessä. Lisäksi henkilökohtainen tukitiimin neuvonta on myös jäsenten käytettävissä pakettien mukaisesti.

Yhteistyö ja samanhenkisten ihmisten kanssa verkostoituminen tuo kaivattua vaihtelua, antaa uusia ideoita ja kontakteja. Yhteisöllisyys on toimintamme kulmakivi!