Porukan

JÄSENPALVELUT

lUE TÄMÄ ENSIN

yLEISTÄ

Kirjautuneet jäsenet voivat käyttää tuki- ja jäsenpalveluja rajattomasti, silloin kun itselle parhaiten sopii.  Tapahtumat- tarjontaan voit ilmoittaa omat tapahtumasi, niitä markkinoidaan Porukan somekanavissa maksutta. Voit kysyä apua tukitiimiltä, ja osallistua Zoom-tapaamisiin. 

Neuvomme oman verkkokaupan perustamisessa, ja voit harjoitella myyntiä myös Porukan yhteisellä alustalla.

Alkuun Apua * Osaamista vahvemmaksi * Tehoa Myyntiin * Yhteistyötä * Uusia kumppaneita

Parvessa Pienikin Pärjää!

Tiimien yhteismarkkinointi tuo merkittävää kustannussäästöä ja tehonlisäystä internet- markkinoinnin kampanjoissa. Porukan yhteiset tuotepaketit, messu- ja toripaikat, someyhteisöt ja kokoontumiset ovat tärkeä osa yrittäjän hyvinvointia.

Porukan ammattilaisten ja vertaistuen avulla saat liiketoiminnan alkuvaiheessa apua esimerkiksi markkinointiin ja liikeidean kehittelyyn. Tietotori tarjoaa keskusteluforumin ohella erilaisia videomateriaaleja, kursseja ja muuta jäsenten toivomaa tukimateriaalia. 

Kurssitarjontaan on tulossa mukaan ilmaisia minikursseja perustaitojen oppimiseen, ja laajempia kursseja verkkosivujen ja kauppojen rakentajille.

Tarvitsetko apua alkuun? Varaa aika maksuttomaan tukitapaamiseen alla olevasta kalenterista:

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä

Zoom- kokoukset

Aina tilanteen ja sopimuksen mukaan

henkilökohtaiset Tapaamiset

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan jäsenille myös live-kokoontumisia. 

Porukan kurssialusta

Kurssialustalla on, ja sinne tuotetaan lisää erilaisia kursseja kaupan perustamiseen ja myynnin tueksi. Tukikeskuksessa on saatavissa ohjevideoita eri aihepiireistä.

Porukan Tukitiimi ja Whatsapp

Yhdessä pohtien monet asiat ratkeavat helpommin, ja uusiakin ideoita jalostuu. Liity tukitiimiin ja tarjoa omaa osaamistasi muillekin. Whatsapp -ryhmässä käydään  keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Kysy Lisää:

040 7301300

Sähköposti:

info@virena.fi

Tukitiimimme

Tarvitsetko apua oman toiminnan kehittämiseen, tai asiantutijaneuvoja eri aihepiireistä? Tukitiimimme auttaa. Onko sinulla osaamista, jota haluaisit tarjota muillekin? Tukitiimiin otamme uusia kasvoja mielellään mukaan.  Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Liikenyt-5

Virpi Pakarinen

yritys & ympäristö

Apua kotisivujen tekoon, markkinointi- ja liiketoimintasuunnitteluun, englanti-suomi käännöstöihin ja graafisen suunnittelun tarpeisiin. Lisäksi ammattipalveluja piha- ja viheraluesuunnitteluun, ympäristöalan konsultti- ja opetustehtäviin.

Taina Arvekari

markkinointi &matkailu

Monipuoliset markkinoinnin palvelut, matkailutuotteiden suunnittelu ja markkinointi.